Het nut van methodisch maatschappelijk werk in een gecontingenteerde school - het R.I.T.O. te Willebroek. Een kritisch evaluatieverslag in het kader van een stage in het P.M.S. Rijkscentrum te Boom - Massant, Alex (Brussel: Alex Massant, 1972)
"Eindwerk HISKWA"