fo000840: Algemene staking 1936 - Actualit
"Zwart-witfoto van de rijkswacht te paard, algemene staking 1936. Borinage: 16 juni 1936. Opschrift: Algemene staking in de Belgische mijnen. In de Borinage, in de omgeving van Mons, patrouilleert de rijkswacht. Maar alles is kalm. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"