fo027391: NCOS - project 2054,Projet d'alphabétisation-concientisation au Sud-Kivu, Zaïre - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2054; Zwart-witfoto, van een man die op zijn kamer aan het studeren is, het werk van de deelnemers was niet beperkt tot hun activiteiten in de klas of de praktische sessies. NCOS - project 2054,Projet d'alphabétisation-concientisation au Sud-Kivu, Zaïre. 1988-1992. Een realisatie van Solidarité Paysanne. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAÏRE/88; Projectnaam: Projet d'alphabétisation-conscientisation au Sud-Kivu; Series: Projectnummer: 2054; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAÏRE/88; Projectnaam: Projet d'alphabétisation-conscientisation au Sud-Kivu; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"