Herman Vos' politieke en journalistieke bedrijvigheid in de jaren 1921-1925 - Decroock, Vincent; De Schrijver, R. (Leuven: KUL, 1981)
"Eindverhandeling voorgedragen tot het bekomen van de graad van licentiaat in de geschiedenis"