af009804: Marcel Gesquiere - SP; Gesquiere, Marcel (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) (Veurne) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Marcel Gesquiere. Tekst:"