Mentoring voor nieuwkomers : een project voor studerende vluchtelingen en anderstalige nieuwkomers : infobrochure voor mentoren (Gent: Universiteit Gent, 2009)
"Beleidscel Diversiteit en Gender - Universiteit Gent, i.s.m. Vluchtelingenwerk Vlaanderen"