Voor een vernieuwde ruimtelijke ordening zonder kerktorenpolitiek - Daems, Rudi; Vanhoutte, Peter; Baeten, Relinde; Williame, Jim (Brussel: Agalev, 1994)
"Uitgave van Agalev ; teksten : Rudi Daems, Peter Vanhoutte ; redaktie : Relinde Baeten, Jim Williame Uitgegeven naar aanleiding van de Dag van de Aarde '94."