af003262: Het grote Oostblokdebat - 't Uilekot; De Bodt, Filip (1990)
"Affiche uitgegeven in 1990 door 't Uilekot (Herzele) voor een debat over het Oostblok. Afbeelding: collage van krantenknipsels in verband met Oostbloklanden en foto van Michail Gorbatsjov. Tekst: Zaterdag 10 Maart 20 u. in het kot BIERPROEFAVOND. Donderdagen 15 - 22 - 29 Maart CURSUS. WAAR IS HET OOSTBLOK HEEN? om 20 u. in het uilekot INFO: tel. 053/62 64 36. Vrijdag 6 APRIL 20 u. HET GROTE OOSTBLOK-debat (sic!) met Willy Courteaux - Regenboog, Rudolf Boehm - RUG, Freddy De Pauw - De Standaard. moderator Mike De Mulder - BRT. Uilekot Groenlaan 39 Herzele. Ver. uitgever: F. De Bodt Groenlaan 39 Herzele. VVZ Art. 198.7."