pk000355: Het Feestlokaal Vooruit, Gent, tijdens W.O.II - Kunstencentrum Vooruit
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend het interieur van het café van Vooruit, tijdens de 2e Wereldoorlog. Tegen een muur hangt een vlag met hakenkruis en Duits opschrift. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"