pr000079: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend een figuur uit de USA met sigaar en cowboyhoed. Hij houdt een staaf vast met een dollarteken erop. Op 2 handafdrukken staat : 'CON SON' en 'SON MY'. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"