Morgenrood [Bladmuziek] : voor mannenkoor - Troelstra, Dirk; De Nobel, Otto (Amsterdam: Arbeiderspers; Berchem: Bond van Arbeiderszangverenigingen in Nederland)
"Woorden van Dirk Troelstra ; voor mannenkoor bewerkt door Otto De Nobel Partituur voor vierstemmig mannenkoorPartijen voor : Sopraan - 1ste en 2de Tenor - 1ste en 2de BasPartijen voor : 1e Piston, 2e Piston, 3e Piston, Baryton, Bombardon, Alto, Tuba, 1e Hoorn, 2e Hoorn, 3e Hoorn, 4e Hoorn, 1e Trombone, 2e Trombone, 3e Trombone, 2e Trompet,"