fo034743: Vrouwenbeweging
"Zwart-witfoto van het pannel tijdens een conferentie van de Linkse Vrouwen Eenheid, met Ida Dequeecqer, Marina Hoornaert en Marijke Colle, 1979-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"