af001689: Opvoering van de Knalrevue van Roger Plettincx "Miss Burchtgracht" - Gymclub De Dageraad Wilrijk
"Affiche uitgegeven in 1980 door de Gymclub De Dageraad Wilrijk voor de revue Miss Burchtgracht door het cabaret gezelschap De Lustige Globetrotters. Tekst: Soc. Cultuurgroep en Turnkring De Dageraad - Wilrijk. Ere-voorzitter: Frans Christiaenssens, ondervoorzitter A.S.T. Voorzitter: Freddy Lemaire. Deuren: 19 uur. Aanvang: 20 uur. Zaterdag 15 november 1980 in de Feestzaal Ons Huis Heistraat 8 - Wilrijk. Opvoering van de Knalrevue van Roger Plettincx Miss Burchtgracht met medewerking van het kabaretgezelschap De Lustige Globetrotters ten voordele van het toestellenfonds van de soc. turnkring De Dageraad. Inkom: 50 Fr. Leden, Steunende leden en 65 plussers: 30 Fr. Miss Burchtgrachtoor al uw verzekeringen eis het kwaliteitsmerk: PS coöperatieve verzekeringsmaatschappij. X - 3 bis • 7 - 79. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"