vl000610: Algemene Centrale der Openbare Diensten, Geraardsbergen
"Vlag van de Algemene Centrale der Openbare Diensten ACOD- ABVV van Geraardsbergen. De vlag is dubbelzijdig en langs beide zijden gelijk. Centraal op een rood veld: een geel ovaal met daarin de initialen ACOD. Daarboven de naam van de organisatie en eronder de plaatsnaam. In de vluchthoek: de initialen ABVV. Dit alles is omkaderd met een groene boord. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"