1944-1969 Vijfentwintig jaar socialistische arbeid in het arrondissement Antwerpen, onder de vlag van de BSP : een gedenkboek door Bert Van Kerkhoven - Van Kerkhoven, Bert (Antwerpen: BSP-federatie Antwerpen, 1969)
"Archief Elie Bradt"