Keuzelijst van boeken (Antwerpen: Stedelijke bibliotheken, 1965)
"Samengesteld naar aanleiding van de tentoonstelling Gezinsplanning en seksuele opvoeding in het Archief en Museum voor het Vlaamse cultuurleven van 15 tot 24 januari 1965 ; S/95/120"