fo027962: NCOS project 2237, Regionaal centrum landbouwinputs in Maymbe, Zaïre - 11.11.11

(untitled)
"Collection: Projectnummer: 2237; Kleurenfoto, van de bouw van een silo en een drooginstallatie. NCOS project 2237, Regionaal centrum landbouwinputs in Maymbe, Zaïre, 1988-1998. Een realisatie van CEP; Centre d'encadrement Parpan. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAÏRE/90; Projectnaam: Regionaal centrum landbouwinputs in Maymbe; Series: Projectnummer: 2237; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAÏRE/90; Projectnaam: Regionaal centrum landbouwinputs in Maymbe; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"