Haalt homostudies het jaar 2000? Zonder zelfreflectie geen wetenschap - van Staveren, Mariette (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Mariette van Staveren Fonds Suzan Daniel (FSD)"