af005398: Volksvergadering ‘Welke toekomst voor de zeescheepsbouw en de Boelwerf in België’ - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 1995 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) voor de meeting ‘Welke toekomst voor de zeescheepsbouw en de Boelwerf in België’. Tekst: Volksvergadering vrijdag 03.03.95 ‘Welke toekomst voor de zeescheepsbouw en de Boelwerf in België’. Met: Lucas Weyn (ACV), René Stroobant (ABVV), Jan Cap (PvdA). Vrijdag 03.03.5, 20 uur, café De Reisduif Temse, Schoolstraat: Temse. Organisatie: PvdA i.s.m. Imast. V.U.: M. R; Eligius, Lemonnierlaan nr. 171, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"