af016562: Ik kies partij voor vluchtelingen! - Indruk; Actiegroep Vluchtelingenmanifest Gent; Goeman, Eric
"Affiche uitgegeven in 1993 door de Actiegroep Vluchtelingenmanifest Gent voor solidariteit met asielzoekers. Afbeelding: Luk De Bruyker. Tekst: Ik kies partij voor vluchtelingen! Pierke Pierlala. Actiegroep Vluchtelingenmanifest Gent. Druk Indruk (091) 25 30 98. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"