af005366: Les gens d’abord, pas le profit. PTB+ - PTB+; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 2007 door de Parti du Travail de Belgique (PTB)+ voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: omhooggestoken duim. Tekst: Les gens d’abord, pas le profit. PTB+ Parti du Travail de Belgique, 02 50 40 112, www.ptb.be. Éd. resp. : Marie-Rose Eligius, bd M. Lemonnier 171, 1000 Bruxelles. Zie ook: af005368 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"