691: Archief van De Overmolen - De Overmolen
"Collection: De Overmolen; Level of description: Fonds; Series: De Overmolen; Biografie: De Overmolen tracht, al vanaf haar ontstaan in 1992, de vinger aan de pols te houden van de hartslag van Brussel. Wij proberen antwoorden te geven op wat leeft en wat gehoord wil worden in de grootstad hier en nu. In de loop van haar bestaan ontwikkelde de Overmolen heel wat projecten als antwoord op concrete noden. Deze projecten groeiden stapsgewijs uit tot volwaardige organisaties, die wij hier graag voor u op een rijtje zetten: