Informatie Bulletin Cuba : tweemaandelijks tijdschrift (Amsterdam; Antwerpen: Belgisch-Cubaanse Vereniging)
"Bibliotheek Camille HuysmansRedactie: Het bulletin brengt in hoofdzaak vertalingen van in buitenlandse tijdschriften verschenen bijdragen over de ontwikkeling in Cuba en andere Latijns-Amerikaanse landen Administratie: Maria C.J. Snethlage, Vossiusstraat 28, Amsterdam"