fo004677: Jan Luyten, Hendrik Fayat en Jos Van Eynde op BSP-congres
"Zwart-witfoto van Jan Luyten, Hendrik Fayat en Jos Van Eynde op een BSP-congres op de Heizel in Brussel, 12 juni 1968. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"