De cholera te Mechelen tijdens de 19de eeuw (Mechelen: Koninklijke Kring voor Oudheidkunde, Letteren en Kunst van Mechelen, 1987)
"BMLIKHandelingen van de Koninklijke Kring voor Oudheidkunde, Letteren en Kunst van Mechelen, 91e boekdeel, 1987."