fo018854: Actiegroep Leefmilieu Rupelstreek, ALR - Peeters, Luc
"Zwart-witfoto van een betoging tegen het storten van veel binnen- en buitenlands afval vanaf de jaren 1970 in de Rupelstreek. Vele mensen hebben hier genoeg van en komen massaal op straat om afvalwetten te eisen. Rumst, 17 januari 1981. Opschrift: Hollanders: neem de ratten mee, ge krijgt ze gratis bij uw préé. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"