af004671: Erna Engelen - SP; Beckers, Pedro (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP Antwerpen) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Erna Engelen. Tekst: Erna Engelen 12e PLAATS PROVINCIE. SP REKEN EROP. Wetgevende Verkiezingen 24 november 1991 – verantwoordelijke uitgever: Pedro Beckers, SOPRAN v.z.w. – Lamorinièrestraat 233 – 2018 Antwerpen 1."