mb000506: Interview met Jozef Bellens en Jan Veraert over hun verleden als diamantbewerker - Veramme, Sofie; Bellens, Jozef; Veraert, Jan
"Collection: Project diamant; Interview met Jozef Bellens en Jan Veraert over hun verleden als diamantbewerker. Interview afgenomen in het kader van het project A World of Diamond: Diamond Workers in Belgium, The Netherlands and France (1895-2000) Series: Project diamant; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"