Veggie lunchbox : wat moet ik dan op m'n boterham - Vande Cappelle, Maureen; Leenaert, Tobias; Vande Casteele, Nancy; Heller, Emelie (Gent: EVA; Berchem: Velt, 2009)
"Teksten en recepten : Maureen Vande Capelle, Tobias Leenaert, Nancy Vande Casteele, Emilie Heller ; Foto's: Tine Lassuyt ; Lay-out : Sara s'Jegers"