fi000224: Spot 11.11.11 1990 - 11.11.11
"Collection: 1990 - Door onze ministers gewogen. Maar te licht bevonden; Spot van 11.11.11 voor de campagne van 1990 met als thema grondstoffen. De Derde Wereld wordt leeggeroofd. Series: 1990 - Door onze ministers gewogen. Maar te licht bevonden"