af010468: 2e dag van de gelijke behandeling - Jongeren Tegen Racisme (1994)
"Affche uitgegeven in 1994 door Jongeren tegen Racisme voor mensenrechten. Afbeelding: tekening van een man en een vrouw die samen in een grote broek zitten en in de lucht springen. Tekst: 2e DAG VAN DE GELIJKE BEHANDELING. Zaterdag 21 Mei. 15.30u. GESPREKKEN en ANIMATIE rond RACISME en DISKRIMINATIE. DOORLOPEND FOTOTENTOONSTELLING. PRIJSUITREIKING. SNACKS. 20.30u. OPTREDEN FAMILY DUCK. YWCA paleisstraat 39 2018 antwerpen 03~238.16.93 - inkom: 's namiddags gratis + gratis inkom voor 's avonds - na 19.30u.: 100,-fr. JONGEREN TEGEN RACISME. CAMPAGNE GASTVRIJ ANTWERPEN. 'T IS MIJN VRIEND BLIJF ERAF. jongeren tegen racisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"