fo028139: Zuster Saint Jacques - Krull, Germaine; Agence Edition Presse
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een oudere vrouw (zuster Saint Jacques) met een zwarte kap/hoefddoek,Maleisië?, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"