Schets eener kunstgeschiedenis (bouwkunst, beeldhouwkunst, schilderkunst en muziek) van de oudheid tot in onze dagen - Gram, Johan (Amsterdam: J.C. Van Kesteren & Zoon, 1871)
"Johan Gram Bibliotheek E. Anseele"