st001683: 11.11.11
"Sticker met tekst: Honger is een aanslag, geen tegenslag. Op de achterzijde de tekst: In een wereld die twee maal haar bevolking kan voeden, lijden 800 miljoen mensen honger. Dat is geen toeval. Geen natuurramp. Geen pech. Geen onkunde. Het is een misdaad die de mensheid tegen zichzelf pleegt. Het is de schande waar de massa over zwijgt. Omdat ze in de waan gehouden wordt dat er niets aan te doen is. Het zijn de mensenoffers die gebracht worden omdat winst belangrijk is. 11.11.11 blijft zich daartegen verzetten. Door de publieke opinie te mobilseren. Onze politici op hun verantwoordelijkheid te wijzen. Door initiatieven in de derde wereld te steunen. Toon uw solidariteit : koop onze sticker en plak hem ergens op een opvallende plaats. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"