fo001278: Vlaams BSP-congres
"Zwart-witfoto van een toespraak van Freddy Willockx. Vlaams BSP-congres Wonen in Vlaanderen: Mechelen: 11 juni 1978. Opschrift: Wonen in Vlaanderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"