fo026743: Holebi, Gay Pride - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een Gay Pride, jonge homoseksuele mannen in ontbloot bovenlijf staan op een wagen te dansen. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"