af004479: Sauvez vos salaires en votant socialiste - Pauwels, Wilhem; Imprimerie Coopérative Ouvrière; POB
"Affiche van Wilchar (Willem Pauwels) uitgegeven in 1939 door de Parti ouvrier belge (POB) voor de provincieraads- en de parlementsverkiezingen. Afbeelding: broekriem aanhalen. Tekst: Sauvez vos salaires en votant socialiste. Elections législatives 1939 – I.C.O. La Louvière dir. A. André. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"