af002052: Met MJA naar Italië - 't Uilekot; MJA (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) (Zottegem) voor een jongerenvakantie. Afbeelding: twee tekeningen van een palmboom, een groot en een klein, en een tekening van een zeilbootje. Tekst: EEN REIS VOOR ONZE JONGEREN. met mja naar italie sic. ANDORA sic - BLOEMENRIVIERA. PERIODE: VAN 13 JULI TOT 28 JULI '85. LEEFTIJD: VAN 14 TOT 17 JAAR. inlichtingen & inschrijvingen: mutualiteit der jonge arbeiders de colfmaeckerstraat 11 9620 zottegem. ZEEFDRUK 'T UILEKOT HERZELE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"