fo027572: NCOS project 2905, Platform van gemeenschappelijke democratiseringsinitiatieven in Kinshasa, Zaïre - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2905; Kleurenfoto, van de deelnemers aan een workshop. NCOS project 2905, Platform van gemeenschappelijke democratiseringsinitiatieven in Kinshasa, Zaïre, 1994-2001. Een realisatie van NCOS. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAÏRE; Projectnaam: Platform van gemeenschappelijke democratiseringsinitiatieven in Kinshasa; Series: Projectnummer: 2905; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAÏRE; Projectnaam: Platform van gemeenschappelijke democratiseringsinitiatieven in Kinshasa; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"