fo027210: NCOS project 1695-Oprichting van een confituurfabriekje en verbetering van een nutrioneel centrum, Zaïre - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1695; Zwart-witfoto, van de vrouwen van Arofruits die buiten het gebouw het fruit aan het bewerken zijn. NCOS project 1695-Oprichting van een confituurfabriekje en verbetering van een nutrioneel centrum. Zaïre 1988. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/86; Projectnaam: Oprichting van een confituurfabriekje en verbetering van een nutrioneel centrum; Series: Projectnummer: 1695; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/86; Projectnaam: Oprichting van een confituurfabriekje en verbetering van een nutrioneel centrum; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"