ls000457: On décroche - Wilchar
"Linoleumsnede gekleefd op een vezelplaat van dezelfde afmeting, de vezelplaat is gekleefd op een groter stuk hardboard bekleed met behangpapier. Op de druk is een straat te zien met gebouwen op de achtergrond. Rechts rijdt een begrafeniswagen waarachter een man loopt met zijn hoed in zijn hand. Links staat een wagen met de tekst 'Pompes' op en zijn twee mannen aan het werk aan een ingang bekleed met zwarte doeken. Rechtsonder gesigneerd: Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"