af012388: Johan Vande Lanotte - sp.a; Spirit; Debusschere, Stef (2006)
"Affiche uitgegeven in 2006 door sp.a (sociaal progressief alternatief) en spirit (sociaal progressief internationaal regionalistisch integraal-democratisch en toekomstgericht) voor de provincie- en de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: portretfoto in kleur van Johan Vande Lanotte. Tekst: Johan Vande Lanotte. Lijstduwer provincie. Lijstduwer Oostende. sp.a spirit. verkiezingsdrukwerk - provincieraad 8/10/2006 - VU Stef Debusschere, Steenstraat 96, 8000 Brugge. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"