Seksuele voorkeur patiënt is vaak onbekend bij huisarts: gezondheidsconsulent Leon Cools merkt groot gebrek aan kennis - Bouwen, Denis (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Denis Bouwen Fonds Suzan Daniel (FSD)"