fo034011: Pierre Vandensteen, W.O.I
"Sepia-foto van onder andere Pierre Vandensteen (vermoedelijk rechts) in dienst van het Rode Kruis bij het begin van de Eerste Wereldoorlog, 1914. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"