De Nabob - Daudet, Alphonse; Keller, Gerard (Arnhem: K. Van Der Zande, 1878)
"Op vignet Geschenk van de gebuurte Sint-Jans dreef aan onzen vriend en partijgenoot Eduard Anseele ter gelegenheid zijner invrijheidsstelling den 6 Februari 1887..."