Poolse affiches 1945-1990 : hulde aan Henryk Tomaszewski, blik op Stasys Eidrigevicius - Cools, Bob; Zaleski, Pierre-Michel (Brussel: Merzlota Production, 1989)
"woord vooraf H.B. Cools ; inleiding Pierre-Michel Zaleski Affiches uit de verzamelingen Pierre-Michel Zalewski en Florian Zielinski, tentoonstelling in Hessenhuis van 27 januari 1990 tot 15 april 1990"