fo023002: Guy Verhofstadt, Europese Verkiezingen - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van Guy Verhofstadt na het uitbrengen van zijn stem in het stemhokje. Europese verkiezingen juni 1994. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"