aft006683: De Morgen. Benefiet - Elcker-Ik; Lauwerysen, Leo
"Affiche uitgegeven in 1986 door Elcker-Ik Turnhout voor een benefiet ten voordele van de krant De Morgen. Tekst: de Morgen BENEFIET 21 november 20.30 u zaal OASE otterstraat 47 TURNHOUT MET: THE ESTABLISHMENT, FULLHOUSE, CARDO SAXI … D.J. Wim VERMEYEN. toegang - steun: 120 fr. UW STEUN IS WELKOM OP 035-0896745-21 voor: 'De morgen ook morgen' Moutstraat 84 Gent. regionaal steunpunt: ELCKER-IK vormings- & aktiecentrum de Merodelei 41 2300 Turnhout. DE MORGEN DURFT. V.U.: L. Lauwerysen, de Merodelei 41, 2300 Turnhout. V.V.Z. art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"