Reinaert de vos : uyt het Middelnederlandsch in verstaanbaar Vlaamsch herschreven - Streuvels, Stijn; Van de Woestijne, Gustaaf (S.l.: Davidsfonds, 1910)
"door Stijn Streuvels ; opgeluisterd met teekeningen door Gustaaf van de Woestijne Bibliotheek Camille Huysmans"