pr000061: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf (1978)
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend een cirkel met daarin het woord 'nee' in verschillende talen. De cirkel dreigt een Amerikaans mannetje te verpletteren die een raket vasthoudt. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"